Utmärkt skydd. Snällare mot naturen.

Röd betongtakpanna liggandes i gräs och mossa.

Det är ytan som räknas

Vår nya ytbehandling för betongpannor, värnar mer om miljön, samtidigt som den har samma effektiva skydd mot moss- och algpåväxt som dagens takpannor. 

Ytbehandlingen är hårdare och absorberar mindre vatten, vilket leder till att mindre smuts fastnar på ytan, samtidigt som den torkar upp snabbare efter att den blivit fuktig. Dessa två egenskaper verkar i synergi med varandra och bidrar till att reducera biologisk påväxt på takpannan.

Genom att välja en takpanna som är snällare mot naturen kan du bidra till en mer hållbar byggbransch, utan att behöva kompromissa med kvalitet eller design. Alla våra betongpannor i Sverige har denna nya innovativa ytbeläggning.


Vårt sortiment av betongpannor

Ladda ner vår produktkatalog

Vår produktkatalog "Din guide till rätt tak" visar dig vårt sortiment av yttertak för branta tak men även alla komponenter som ett tak behöver ha. 

Broschyren "Din guide till rätt tak"
Jag accepterar att den informationen jag har lämnat kan behandlas och användas av BMI Sverige för att samla information och marknadsföra våra produkter och tjänster. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller begära radering av dessa uppgifter.