Aerlox - Vald med omsorg

Vår utvalda takpanna Aerlox passar dig som vill ha en klassisk design med elegant touch.

Svart Aerlox-tak på hus med träfasad.

Klassisk design med elegant touch.

Om du vill ha det senaste inom takläggning ska du välja Aerlox. Förutom att designen ger ett nätt utseende, bidrar den även till att förhindra mosspåväxt. Dessutom är Aerlox en lätt takpanna.

Utforska Aerlox

"Aerlox är en ny slags takpanna"

Genom datamodulering och en ny betongblandning har vi tagit fram en takpanna som är både starkare och lättare. Designen gör även att pannan absorberar mindre fukt vilket leder till mindre mosspåväxt.

Läs mer

Bild på Mikael Berg i förgrunden och i bakgrunden ett svart hus med ljusgrått tak.
Rött Aerloxtak i bakgrunden, en rödhake sitter på en gren i förgrunden.

Utmärkt skydd.
Nu snällare mot naturen.

Nu är våra betongpannor snällare mot naturen! Lösningen är en unik ytbehandling med lika bra skydd mot mossa och algpåväxt som tidigare, men utan filmkonserverande kemikalier.

Läs mer

Beställ Aerlox provpanna

Önskar du se hur Aerlox ser ut i verkligheten är du välkommen att beställa ett prov här. Vi skickar dock endast inom Sverige. 

Aerloxpannor i Svart, Tegelröd och Mörkgrå

Välj färg:

Välj färg:

Dina uppgifter:

Jag accepterar att den informationen jag har lämnat kan behandlas och användas av BMI Sverige för att samla information och marknadsföra våra produkter och tjänster. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig eller begära radering av dessa uppgifter.