Bli Takpartner!

Monier Takpartners är ett samarbete mellan BMI och utförande takläggare för att kunna erbjuda husägarna och byggherrarna de bästa taklösningarna på marknaden.

Som medlem i Monier Takpartners får ditt företag och dina anställda utbildning rörande BMI’s produkter och metoder, profilering via kampanjer och på vår hemsida och teknisk support. Vår gemensamma målsättning är att Monier Takpartners ska vara synonymt med tillit och trygghet.

Logo BMI Monier Takpartner

Tätt tak-garantin

Erbjud dina kunder den branschunika Tätt tak-garantin som säkrar hela takets täthet och ger husägaren (och dig) trygghet i 15 år. Ett osvikligt säljhjälpmedel med andra ord. Så tveka inte, ansök om att bli Takpartner.

Tätt Tak Garanti

Så här ansöker du

En Takpartner kännetecknas av hantverksstolthet och en seriös inställning till yrket. För att ert företag ska bli en Monier Takpartner ska minst två anställda och verksamma takläggare genomföra diplomeringen.

Det grundläggande kravet för att kunna bli Takpartner är att takläggning utgör en betydande del av er verksamhet som ni har bedrivit med god ekonomi under en längre tid. Möter ditt företag dessa kriterier vill vi gärna träffas för att lära känna varandra och prata hantverk och kvalitet. Då får vi även möjlighet att gå igenom villkoren i vårt samarbetsavtal.

Kontakta säljaren i din region om du är intresserad av att ansluta ditt företag till Monier Takpartners.

BMI_Academy_diplomeringstest