Vi hjälper dig att växa

BMI står aldrig still, det vill vi inte att du ska göra heller. Vi erbjuder möjligheter och stödjer all vår personal till att utveckla både sig själva och sin karriär. Vare sig det är genom utbildning, intern befordran eller att anta en ny roll inom företaget.

Vårt globala avtryck innebär att det ofta finns möjligheter till arbete i andra länder, om så önskas. Allt eftersom vi växer och utvecklas öppnas nya möjligheter och spännande positioner för rätt person. Vi vill att vår personal ska vara lika hungriga som vi är när det gäller att förbättra verksamheten och att vara ledande i branschen.

Vi kommer stötta dig och försäkra att du hittar vägar att lyckas.

Produktutbildning av tegeltakpannor. Kvinna montera en panna och vid sin sida en manlig lärare.

Bli inspirerad

Vi har en historia av innovation och anställer gärna medarbetare som tänjer på gränserna för redan etablerade produkter för att göra dem bättre.

Vi vill stötta våra medarbetare i att förverkliga idéer och ge utrymme att inspireras, vare sig det handlar om att öka medvetenheten kring energi och avfall eller att designa en ny produkt eller nytt verktyg, de enklaste av saker kan innebära stora skillnader.

 

Man, sett bakifrån sitter och tittar på sin datorskärm

Det rätta draget för din karriär

Kanske är din nuvarande roll rätt för dig. Kanske känner du att utbildning skulle göra att du kan utföra din tjänst bättre. Kanske letar du efter en helt ny riktning eller önskar att utveckla nya färdigheter. Oavsett kommer BMI att stötta dig när du tar nästa steg i din karriär.

Man står bredvid ett ställ med takpannor och berättar om den för en nyanställd.