Anlita diplomerade takläggare

Logo: BMI Monier TakpartnerMonier Takpartners är en ett nätverk av professionella tak- och byggföretag som är särskilt utbildade för att lägga tak från Monier. Takläggarna har flerårig erfarenhet och vet vilka frågor som kan dyka upp när det är dags att lägga ett nytt tak. Det kan vara allt från rena konstruktionsfrågor till tips och råd om material och färgval. 

När du väljer ett komplett taksystem från Monier, får du en Tätt tak-garanti som omfattar både produkter och arbetskostnad. Kravet är att taket ska installeras enligt våra gällande monteringsanvisningar, vilket är Monier Takpartners paradgren.

Bli takpartner

Som Takpartner får du utbildning, teknisk support och möjlighet att erbjuda dina kunder den unika Tätt tak-garantin. Du får även den senaste informationen om utvecklingen av nya produkter och metoder. Som takpartner får du helt enkelt ett försprång på takmarknaden. Och naturligtvis är du helt fristående från Monier.

Så här ansöker du

En Takpartner kännetecknas av hantverksstolthet och en seriös inställning till yrket. För att bli Takpartner ska du därför göra ett diplomeringstest. Ditt företag ska dessutom ha funnits några år på marknaden. Sedan vill vi gärna träffas för att lära känna varandra och prata hantverk och kvalitet. Då får vi även möjlighet att gå igenom kriterierna i vårt samarbetsavtal.
 

BMI_Academy_diplomeringstest

Du får tillgång till Tätt tak-garantin

Som Takpartner kan du erbjuda dina kunder den branschunika Tätt tak-garantin som säkrar hela takets täthet och ger husägaren (och dig) trygghet i 15 år. Ett osvikligt säljhjälpmedel med andra ord. Så tveka inte, ansök om att bli Takpartner.

Ja, jag är vill (ansöka om att) bli Monier Takpartner!
 
Logo: Tätt Tak - Den vattentäta takgarantin