Anlita diplomerade takläggare

Logo: BMI Monier TakpartnerMonier Takpartners är en ett nätverk av professionella tak- och byggföretag som är särskilt utbildade för att lägga tak från Monier. Takläggarna har flerårig erfarenhet och vet vilka frågor som kan dyka upp när det är dags att lägga ett nytt tak. Det kan vara allt från rena konstruktionsfrågor till tips och råd om material och färgval. 

När du väljer ett komplett taksystem från Monier, får du en Tätt tak-garanti som omfattar både produkter och arbetskostnad. Kravet är att taket ska installeras enligt våra gällande monteringsanvisningar, vilket är Monier Takpartners paradgren.

Bli Takpartner (ansök här)

Monier garanterar att komponenterna i vårt taksystem tillsammans ger ett tätt tak mot väderpåverkan i minst 15 år Logo: Tätt tak - Den vattentäta takgarantin

Med takets “täthet mot väderpåverkan” menas att takpannor och taktillbehör är fixerade och skyddar underliggande takkonstruktion från skada på grund av inträngande  vind, regn och snö. Detta är en unik garanti som skiljer sig från produktgarantier som ofta endast avser den enskilda produktens prestandavärden.

Hitta auktoriserad takläggare

Mer om Tätt Tak-garantin